Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co mogę tu zmienić

zulman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że to nie ten dział, no i ja bym dodał jakieś intro, jakieś wpisy, różne fajne wejścia itd. Zależy do czego ma służyć ten film :)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Hmm !

Powiem , jednym słowem >.<

Jakość !

No może dwoma :P

Zmień jeszcze muzyczkę , bo nie pasuje do dynamicznej gry ;/

Grę popraw xD ( to taki dżołk )

Znak wodny i do MMT xD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Co do jakosci to ta jest super patrzac na inne filmy na yt . No zrob jakies intro . A i nie strzelaj scorpami na takie duze odleglosci bo nikogo nie zabijesz. Scorpy to kosa ale na krotkie odleglosci. A co do nuty daj jakis ostry rock bedzie mial film charakter.

BUM

Opublikowano

Jakość.

Muzyka trochę nie pasuje.

Pododawaj jakieś fajne napisy itd.

No i przede wszystkim dłuższe te gameplaye :D

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Polepszyłem trochę.. https://www.youtube....h?v=wk71Y-2B1CU

Dodałem intro i zakończenie, płynne przejścia ;)

Dzięki za rady mam nadzieję że bedę szedł w dobrym kierunku :)

Nie poprawiłeś jakości. :P

Powiem ci szczerze, że aż nie chce się oglądać jak nie ma HD.

btw. co robi kursor z WR przy celowniku ? -.-

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Btw. to nie wiem xD Tak sie nagralo :(

Jak oglądasz tylko filmiki w HD to nic ciekawego i przydatnego nie znajdziesz ;)

COUNTER STRIKE:GLOBAL OFFENSIVE

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co do jakosci to ta jest super patrzac na inne filmy na yt . No zrob jakies intro . A i nie strzelaj scorpami na takie duze odleglosci bo nikogo nie zabijesz. Scorpy to kosa ale na krotkie odleglosci. A co do nuty daj jakis ostry rock bedzie mial film charakter.

Z tymi scorpami to mnie rozbawiles ;] Bez problemu mozna strzelac przez cale mapki explosive i to z powodzeniem ;) jak dla mnie to sa celniejsze niz np mp7 lub tmp9..

A co do filmiku to postaraj sie o HD, przejscia, czasami to bardziej umila ogladanie niz dobra muzyka ;) no i powodzenia w nagrywaniu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...